samedi 6 avril 2013

Randonnée au Monastère Saint Pierre de Rodes le dimanche 5 mai 2013


Associació Via Pirena Alt Empordàl'association Via Pirena organisera une randonnée au Monastère Saint Pierre de Rodes le dimanche 5 mai prochain (inscription de 3€). Le départ se fera à partir de 8 communes: Llançà, Palau-saverdera, Pau, Port de la Selva, Selva de Mar, Roses, la Vall de la Santa Creu et Vilajuïga.


Os informo que la asociacio Via Pirena organizara una excursion al monasterio San Pedro de Roda el domingo 5 de mayo (inscripcion de 5€). Salida desde 8 municipios: Llansa, Palau-saverdera, Pau, Puerto de la Selva, Selva de Mar, Rosas, el Valle de la Santa Cruz y Vilajuïga.

Via Pirena juntament amb el Museu d'Història de Catalunya i el Parc Natural del Cap de Creus organitza una pujada a peu a Sant Pere de Rodes el proper diumenge 5 de maig. La pujada es farà des dels 8 pobles que tenen camí propi al monestir (Llançà, Palau-saverdera, Pau, Port de la Selva, Selva de Mar, Roses, la Vall de la Santa Creu i Vilajuïga). Cada participant decideix des de quin poble vol pujar al monestir, i només s'ha d'inscriure.
La inscripció té un cost de 3€ que inclou itinerari, assegurança, avituallament, refrigeri del pelegrí i record especial de la pujada. A més, un cop al monestir hi haurà entrada lliure al monument, visites guiades gratuïtes, ballada de sardanes i el restaurant del monestir oferirà un menú especial Any Sant.

Per inscriure's només s'ha d'escriure a viapirena@gmail.com o trucar al
  972-53-09-77. Podeu fer servir les mateixes vies per tenir més informació,
o visitar la web www.viapirena.org

Us adjuntem un document que explica amb més detall la Pujada...i us demanem un favor: fer-ne difusió! Aquesta Pujada es fa sense ànim de lucre i des del voluntariat, per tant, la difusió boca-orella és la nostra eina per fer arribar aquesta activitat a tothom! Si coneixeu a gent o entitats que puguin estar interessades en participar-hi, no dubteu de reenviar aquest mail.

Moltes gràcies per avançat i esperem veure'us el dia 5 a dalt al monestir!

Atentament,

Via Pirena.


Associació Via Pirena Alt Empordà. Passeig de Catalunya, 1. 17493 Vilajuïga. Girona - Tel: 0034 972 53 09 77. viapirena@gmail.com