dimanche 16 février 2014

Princesa de Quermanço 16 février 2014

Bona tarda, Buenas tardes, Bonsoir,
Gràcies a l'amable invitació d'En Josep Maria Martorell, medalla d'or del mèrit europeu, vaig poder assistir a l'espectacle organitzat l'últim diumenge al seu castell de Quermançó en el marc del festival internacional del circ de Figueres. Ara, el nostre castell germà té la seva princesa de l'equilibri i de la flexibilitat.

Gracias a la amable invitación de Josep Maria Martorell, medalla de oro del mérito europeo, he podido assistir en el espectáculo organizado el último domingo en el castillo de Quermanço en el marco internacional del circo de Figueras. Ahora, nuestro castillo hermano tiene su princesa del equilibrio y de la flexibilidad.

Grâce à l'aimable invitation de Josep Maria Martorell, médaille d'or du mérite européen, j'ai pu assister dimanche dernier au spectacle organisé au château de Quermanço dans le cadre du festival international du cirque de Figueras. Désormais, nôtre château frère a sa princesse de l'équilibre et de la souplesse.

Stéphane  DROUET
Salvem Querroig
Videos :


Galeria de fotos :  http://multimedia.emporda.info/fotos/cultura/tercer-festival-internacional-circ-ciutat-figueres-17403_7.shtml

lien sur document word   L'equilibrista xilena Catalina Palma ha ofert un espectacle de contorsions i equilibrisme al Castell de Quermançó